Her kan du få hjælp til selvhjælp

AirPlay
Det er muligt at sende indhold fra den lille skærm på iPhone og iPad til din store TV-skærm. Det kaldes AirPlay. Udover en iPhone eller iPad kræver det et Apple TV 2 eller 3 (det er en lille boks, der sluttes til fjernsynet og hjemmets trådløse netværk).
Få hjælp til AirPlay på Stofas hjemmeside
Vejledning til AirPlay (PDF-fil)

Chromecast
På andre telefoner og tablets med styresystemet Android kan man sende indhold til den store TV-skærm. Her kaldes det “at caste skærmen” til TV’et. Udover telefonen eller tabletten kræver det en Chromecast, der er tilsluttet fjernsynet og hjemmets trådløse netværk.
Få hjælp til Chromecast på Stofas hjemmeside

Stofa SmartTv
På trods af navnet er Stofa SmartTv ikke en skærm, men derimod en lille boks, som tilsluttes fjernsynet og internettet. På denne måde kan man bl.a. få adgang til at leje film og starte programmer forfra. Hvordan fungerer det? Der er hjælp at hente på Stofas hjemmeside.
Hjælp til Stofa SmartTv

Stofa WebTv
WebTv er muligheden for at se TV fra din TV-pakke via internettet, dvs. på en computer, en iPad eller endda en telefon. På grund af rettigheder er antallet af kanaler mindre end via dit TV, men det der er adgang er til gengæld helt lovligt. Hvis du ser fjernsyn på din telefon skal du være opmærksom på, at det bruger meget data på dit telefonabonnement.
Hjælp til Stofa WebTv

WiFi
WiFi er en betegnelse for trådløst internet. Det er smart at kunne komme på internettet uden at forbinde sin computer til modemmet med kabel. For ikke at tale om smartphone og iPad, der slet ikke kan tilsluttes med kabel.
Hvor smart det end er, kan der dog være visse udfordringer ved det trådløse internet, bl.a. er modemmets placering vigtig, ligesom interferens fra andre elektroniske apparater kan påvirke signalstyrken og -kvaliteten på internetforbindelsen.
Få hjælp til optimalt trådløst internet hos Stofa