Middelfart Antenneforening har en særlig samhandelsaftale med Stofa, som betyder at vi kan tilbyde bredbånd til nedsatte priser for vores medlemmer.

Tabellen herunder viser de mulige hastigheder og den tilhørende pris.

HastighedPris hos StofaMedlem af Middelfart Antenneforening
4/1 Mbit0,-0,-
15/15 Mbit-179,-
30/30 Mbit259,-239,-
200/50 Mbit299,-279,-
1000/100 Mbit369,-349,- (ny pris pr. 1. april)

Læs mere om internet og hastigheder på Stofas hjemmeside. 
Vær dog opmærksom på, at priserne på hjemmesiden ikke i udgangspunktet er antenneforeningens priser. Du skal indtaste din adresse på Stofas hjemmeside, for at kunne se de rigtige priser. (De gør du oppe i øverste højre hjørne) Herefter vil priserne på hjemmesiden være dem der gælder for medlemmer af Middelfart Antenneforening.

NB: Vær desuden opmærksom på at selvom du indtaster din adresse på Stofas hjemmeside, så fremgår 15/15 forbindelsen ikke. Den skal du ringe til Stofa og bestille, da den udbydes specielt til medlemmer af Middelfart Antenneforening.

Vidste du?
Medlemmer af Middelfart Antenneforening har mulighed for helt at fravælge TV-pakker og blot have en internetforbindelse fra Stofa, også kaldet “Bredbånd Only”.

Læs evt. mere om Internet og Bredbånd only.

For at få Bredbånd Only skal man kontakte Stofas kundeservice mellem kl. 8.00 – 19.00 på tlf. 8830 3030.


I tvivl om dit behov?

Er du i tvivl om hvilken hastighed du har brug for, så kan du læse mere i vores indlæg om hastigheder eller i indlægget coax vs fiber.


Vidste du?

Medlemsskab af Middelfart Antenneforening er inkluderet i priserne du ser for bredbånd eller tv-pakken. Der kommer altså ikke noget ekstra gebyr oveni!