Nickelodeon er kanalen for alle børn mellem 2-14 år. Kanalen byder på et bredt udvalg af de bedste tegneserier, serier og animationsfilm, hvor der er fokus på både sjov og læring. På Nickelodeon finder man blandt andet de populære Paw Patrol, SvampeBob Firkant, Dora Udforskeren, Sunny Day, Ridderprinsessen Nella og mange flere!

Nickelodeon sender alle ugens dage fra kl. 05:00-22:00.

Alvin og de frække jordegern

Jordegernene og Chipettes er helt almindelige børn. De går i skole, har huslige pligter og lektier, skændes som søskende jo gør, og holder udsolgte koncerter for millioner af fans. Åh, fik vi nævnt at de er internationale rockstjerner?

Blaze og monstermaskinerne

Blaze og monstermaskinerne er en interaktiv animeret børneserie om Blaze, verdens bedste bil, og hans bedste ven og chauffør, drengen AJ.

Riderprinsessen Nella

Nella er prinsessen der forvandler sig til ridder! Hun tager på fantastiske eventyr med sine venner, ridder Garrett, Trinket og Clod, for at kæmpe det godes sag.

RUFUS
I Rufus ønsker Manny sig, at hans hund, Rufus, skal blive til en dreng, og sammen styrer de hele skolen.

RUFUS 2
I Rufus 2 bliver Rufus forelsket i en pige på skolen, der har en hemmelighed. Da Manny og Paige bliver mistænksomme på hende, mener Rufus, at de begge har misforstået. I mellemtiden jagter en mystisk skurk den magiske amulet. Se Rufus lørdag 13. juli kl. 16.00, og Rufus 2 20. juli kl. 16.00.

Sunny Day

I denne animerede musical-eventyrserie bruger frisøreksperten Sunny sine unikke evner, positive attitude og fysiske overlegenhed til på kreativ vis at løse problemer og hjælpe vennerne i den farverige by Friendly Falls.