Vi er i bestyrelsen stolte over, at kunne fastholde prisen på den lille pakke på 165 kr. pr. måned i 2018. På de andre programpakke bliver der tale om nogle minimale prisstigninger på 5 kr. og 13 kr. pr. måned.

Den lille programpakke er fundamentet i vores pakkestruktur. Og den er fortsat en af Danmarks bedste til prisen, og den indeholder bl.a. følgende populære betalingskanaler: TV 2, TV 2 Charlie, TV3, TV3 Puls, DK4 og Kanal 5.

For at kunne fastholde prisen, så vi har besluttet at fjerne følgende kanaler: Pro7, SAT1, TV5 Monde, TVE Internacional og Vox.

Indholdet af betalingskanaler i mellempakken og i stor pakke er uændret i forhold til 2017, Prisen på mellempakken stiger med 5 kr. pr. måned til 380 kr. og prisen på stor pakke stiger med 13 kr. til 555 kr. pr. måned. Beløbene opkræves fortsat kvartalsvis forud, næste gang pr. 1. jan. 2018.

Som alternativ til de 13 faste betalingskanaler i mellempakken, kan du til samme pris frit vælge 8 kanaler. Eller 16 kanaler for yderligere 75 kr. om måneden. Det kan også være en interessant mulighed.

Klik her og prøv Stofas tilbudsguide for finde den bedste løsning for dig.