WebTv

 

Når du har tv-signal fra Middelfart Antenneforening har du også automatisk Stofa WebTv, Det betyder, at du altid har din tv-pakke med dig. Så kan du nemlig streame indholdet fra din tv-pakke på din mobil, tablet og pc overalt i Danmark. Og med Chromecast eller Apple TV kan du spejle dit indhold op på tv-skærme både hjemme og ude.

Du skal ikke gøre andet end at oprette et MitLogin på Stofa.dk og hente WebTv app’en til dine enheder. App’en findes til Android og iOS. Du kan også se WebTv på din computer.

Uanset dit pakkevalg kan du med Stofa WebTv både starte programmer forfra og sætte dine programmer på pause, hvis du bliver forstyrret. Med StartForfra+ kan du se de fleste programmer i op til 7 dage tilbage.

Kan I ikke blive enige om hvad der skal køre på fjernsynet? Fortvivl ikke, men find i stedet iPad’en og start den kanal du gerne vil se. Det er nemt, hurtigt og sikrer husfreden.

Læs mere om Stofa WebTv

Du kan også få hjælp og vejledning ved at ringe til Stofa på telefon 88 30 30 30.

Med Middelfart Antenneforening og Stofa kan du vælge mellem over 100 forskellige TV-kanaler, de fleste i HD. Der er flere forskellige måder at få TV på:
TV-pakker: Vælg én TV-pakke blandt de tre som antenneforeningen stiller til rådighed.
FritValg; Tilføj kanaler ovenpå din tv-pakke. FritValg består af op til 85 kanaler du frit kan vælge oven på din lille-, mellem- eller store tv-pakke.
MitTV: Køb dine kanaler enkeltvis uden tv-pakker. Betal kun for de kanaler, du ser og i de måneder, du ser dem.

Læs mere om TV på Stofas hjemmeside


Tilflytter/Nyt medlem
Her er relevant information til dig som nyt medlem.


Problemer med signalet?
Kontakt Stofas tekniske support hverdage mellem kl. 8-22, og weekend og helligdage mellem kl. 8-19 på tlf. 88 30 30 30.


Spørgsmål til regning eller andre Stofa-produkter?
Kontakt Stofas kundeservice alle hverdage mellem kl. 8-19 på tlf. 88 30 30 30.