Antennekabel giver fiber baghjul, viser seneste månedlige opgørelse fra Netflix! Opgørelsen viser hvordan kunderne streamer Netflix’ tjeneste og her ses det samme billede måned efter måned. Opgørelsen er opdelt på hvilke selskaber og teknologier som Netflix’ kunder anvender.

Oversigt over hastighed for brugere af Netflix, fordelt på Selskab og forbindelsestype. Viser at antennekabel giver fiber baghjul.

Oversigt over hastighed for brugere af Netflix, fordelt på Selskab og forbindelsestype.

En af årsagerne til at antennekabel, også kaldet COAX kabler, kan være med i denne sammenligning, er at flere antenneforeninger i disse år enten har opgraderet til fiber, eller er i gang med at opgradere til fiber, helt ud til fordeler boksene tæt på folks husstande. Der er dermed samme kapacitet og hastighed på fibernettet og i antennenettet helt ud til denne boks. Antenneforeningerne benytter så bare antennekablet til den sidste korte afstand ud til kunderne, fordi kablet findes allerede.

Vi forventer i Middelfart Antenneforening at kunne fastholde et konkurrencedygtigt produkt i mange år fremover, også sammenlignet med fiber, da vi allerede benytter fiber som rygrad i nettet. Opgradering til et 1.000 Mbit netværk, helt ud til kunderne er så småt i gang og udføres i en takt så de områder af nettet som er mest belastet, opgraderes først.

Se evt. mere på: https://ispspeedindex.netflix.com/country/denmark/

Der kan du også se udviklingen over tid.

Vil du også have byen måske bedste internet fra Middelfart Antenneforening? Så læs mere om vores priser og hvordan du køber vores produkt. Husk desuden at medlemsskab altid er inkluderet i de nævnte priser og at du ikke behøver købe en tv-pakke, hvis du ikke ønsker det!