Det er en udbredt misforståelse, at du med tv-pakker kommer til at betale dyrt for en masse tv-kanaler, som du ikke ser. Vores lille programpakke – som i 2018 uændret koster 165 kr. om måneden – indeholder en lang række kanaler, som det koster os minimalt at sende, fx alle kanalerne på DR.

Desuden indeholder programpakken de mest populære betalingskanaler fx TV 2 og TV3, men også TV 2 Charlie, Kanal 5, DK4 og TV3 Puls. De kan ses på alle boligens tv-apparater og digitale enheder uden dikke-darer. Alt sammen for kun 165 kr. pr. måned. For denne pris får du både TV 2 Fyn og TV Syd sammen med de tilhørende græsrodskanaler Fynboen og Syd.

Det kan blive dyrt at bygge selv
Hvis du selv vil bygge din tv-pakke og betale for programmer i løs vægt koster TV 2, TV3 og Kanal 5 for øjeblikket typisk 49 kr. om måneden pr. stk. + et grundgebyr hos Boxer, der pr.1.1.2018 stiger til 80 kr. Dette beløb inkluderer DR’s seks kanaler + en norsk, en svensk og en tysk kanal.

Et hurtigt regnestykke viser, at ønsker du fx TV 2 og Kanal 5 bliver prisen 178 kr. pr. måned. Ønsker du i stedet TV 2 Charlie eller TV3 Puls som kanal nummer to, bliver prisen 168 kr. Ønsker du at finde en løsning der er billigere end den lille pakke fra Middelfart Antenneforening til 165 kr. må du nøjes med én betalingskanal på ét tv-apparat. Ellers koster det yderligere ekstra.

Så det kan hurtigt viser sig at blive dyrt kun at betale for de kanaler, du normalt ser. Samtidig mister du den frihed, der ligger i at have kanaler til rådighed, som du selv eller gæster sporadisk kan have lyst til at se.

Med  MitTv tilbyder vi også muligheden for at bygge sin egen tv-pakke. Klik her og prøv Stofas tilbudsguide for finde den bedste løsning for dig.