Hele februar viser vi HISTORY på Ekstrakanalen. På HISTORY møder vi den moderne verdens historiske rødder, og inspirerende mennesker møder utrolige maskiner. Med sin blanding af dokudrama og faktuel underholdning giver HISTORY et spændende indblik, som er mere end bare historie.

HISTORY er reklamefri, sender døgnet rundt og alle programmer har danske undertekster. HISTORY koster som FritValgskanal 20 kr. pr. måned.

Spændende programmer på HISTORY: 

The Zodiac Killer: Case Closed?
En specialgruppe genåbner en af USA’s mest berømte sager om den uidentificerede seriemorder kendt som “The Zodiac Killer” – i et forsøg på at knække koden og forhåbentligt løse mysteriet.
Ny serie på HISTORY
Fredage kl. 22.00 fra d. 2 februar.   

The Dark Files
Dokumentaren “The Dark Files” er en dybdeborende efterforskning af den tidligere tophemmelige og nu forladte militærbase Camp Heros dunkle fortid.
Ny dokumentar på HISTORY
Tirsdag d. 27. februar kl. 21.00.

The Curse of Oak Island
I sæson 5 af “The Curse of Oak Island” finder brødrene Rick og Marty Lagina afgørende spor i deres søgen efter den skjulte skat på Oak Island ved Nova Scotia i Canada.
Tirsdage kl. 21.00.

Hunting Hitler 
Bob Baer og hans team er tilbage og stiller skarpt på et spørgsmål, der tilsyneladende stadig optager en del: Lykkedes det mon Hitler at overleve anden verdenskrig?
Sæson 3
Torsdage kl. 21.00.

Glæd dig også til marts, hvor National Geographic Channel indtager Ekstrakanalen. Her kan du blandt andet se den prisbelønnede film “Jane” om chimpanseforskeren Jane Goodall, samt følge premieren på serien “Vores Utrolige Planet” med Will Smith som vært.