ID – Investigation Discovery sender medlevende reportager og rekonstruktioner af virkelige forbrydelser. Få beretningerne fra de pårørende, ofre, vidner og fra forbryderne selv og hør, hvilke dramatiske hændelser, der ændrede deres liv for altid. Som noget helt nyt sender ID paranormale maratoner sent om natten. Få de bedste programmer om overnaturlige fænomener i de mest mørke nattetimer – hvis du tør.

ID – Investigation Discovery byder på stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning og koster som FritValgskanal 20 kr. pr. måned.

Spændende programmer på ID – Investigation Discovery: 

Death On A Submarine
I august 2017 tog den svenske journalist Kim Wall med opfinderen Peter Madsen på en skæbnesvanger tur med hans hjemmelavede ubåd. Dokumentarprogrammet Death On A Submarine ser nærmere på sagen, der sendte chokbølger verden over.
Mandag den 2. april kl. 21.00   

True Conviction
Det er ikke nok, at politiet fanger en morder. Retfærdigheden kan kun ske fyldest i kraft af en dom i retten. At nå så vidt kræver tæt samarbejde mellem politiet og anklagemyndigheden. I denne dokumentarserie kan seerne følge efterforskningens kamp om retfærdighed for ofrene og deres pårørende.
Tirsdage kl. 21.00

Glæd dig desuden til maj, når Comedy Central indtager Ekstrakanalen. Comedy Central er Danmarks eneste 24-timers comedy kanal med stand-up, late night talk-shows og sjove komedieserier som fx South Park.