I aften d. 28. oktober er der premiere på en ny stor nordisk dramaserie, kaldet Lykkeland. Serien vises på NRK1 og med danske undertekster!

Sommeren 1969 er de internationale olieselskaber ved at trække sig ud af Stavanger. Efter mange års boringer, er der ikke længere nogen, der tror på, at der findes olie i Norske farvand. Fisk har været byens største resurse, men havet er ved at fiskes tomt. Stavanger er på randen af armod.

Vær med når premieren vises i aften kl. 20.55.

Læs evt. mere om Lykkeland hos nabolandskanalerne.

Nabolandskanalerne er et samarbejde mellem de svenske SVT1, SVT2 og TV4, de norske Tv2, NRK1 og NRK3 og sidst men ikke mindst, de tyske ZDF, ARD og Arte. En lang række af programmerne sendes med danske undertekster. Du har således adgang til en masse kvalitetstv, direkte i den lille pakke. Orienter dig i nabolandskanalernes tv-guide, så du kan se hvilke programmer der har din interesse og ikke mindst, hvilke programmer der sendes med danske undertekster.

Vind desuden en bog! – I øjeblikket har nabolandskanalerne en konkurrence om at vinde Lars Keplers nyeste bog. Deltag her.